For pressen

Høyoppløselige bilder til nedlasting for pressen samt info om og kommentarer fra forfatteren:

Bildene er kun til bruk for pressen.

 

 

 

Info om forfatteren:

Gunnleik Hofstad (f. 1971) jobber til daglig som bibellærer på Hedmarktoppen Folkehøyskole og har også bakgrunn som leder for disippeltreningsskoler (DTS) i Youth With A Mission i Australia. Fra disse sammenhengene har han mange års erfaring med undervisning og veiledning av ungdommer i temaene som tas opp i denne boken. Han bor utenfor Hamar med sin kone, Lene, og deres 3 barn.

 

 

Kommentarer fra forfatteren:

Jeg tror ikke det er så enkelt å være ungdom i dag. Presset er stort på mange områder, ikke minst når det gjelder relasjoner. Underholdningsindustrien er en av de mektigste påvirkerne, og verdiene som flagges der er sjelden veldig gode. Mange har allerede i tenårene vonde erfaringer, både i relasjoner til familie og venner, men ikke minst i forhold til kjærester og sex.

 

"Venner For Alltid" er skrevet for å hjelpe tenåringer å ta gode valg når det gjelder forholdet til sine medmennesker. Jeg tar utgangspunkt i Jesu nestekjærlighetsbud som grunnlaget for alle gode relasjoner, og snakker videre om viktige verdier og gode rammer når man søker kjæreste og etterhvert ektefelle. Ønsket er å gi ungdommene kunnskap om hva Bibelen sier om relasjoner, kjærlighet og sex og forståelse for hvorfor Guds tanker om dette er de beste for oss.

 

Boka er først og fremst skrevet for tenåringer, men fremstår også som en god ressurs for ungdomsledere og ikke minst foreldre.

 

Jeg snakker gjerne med pressen om det er ønskelig med et intervju e.l.

 

 

Anbefalninger:

"Det kommer tydelig frem at Gunnleik har et varmt hjerte for tenåringer. Med et lite dypdykk forklarer han enkelt om den guddommelige kjærligheten som et fundament for kjærlighetslivet. Gode og relevante eksempler gjør boka lettlest og inspirerende."

 

- Tone Lise Gustavsen, pastor og forfatter

 

"En lettlest bok med et brennhet tema uten frykt for kleine historier.

Anbefaler denne boka virkelig som et godt verktøy for ungdomsgrupper og familier."

- Frank Nyfelt, daglig leder PBU

 

"En glede å få anbefale denne boka til deg som er ungdom, og som virkelig vil leve det fantastiske livet Gud har for deg på alle områder, også i forholdet til kjærlighet og sex J! Boka trekker opp de smarteste rammene og tankegangene for et MAX liv med Jesus, vennene dine og evt kjæreste nå i ungdomstiden og for fremtiden! Den legger også et solid fundament for ditt framtidige ekteskap og familie! Her får du som er smart og lur ”gullgode” bibelske råd og anbefalinger som vil spare deg for så mye trøbbel!"

- Halvor Lindal, leder Impuls-bevegelsen

 

"Gunnleik Hofstad har skrevet en lettlest og morsom bok om et komplisert og til tider frustrerende tema rettet mot unge lesere som også gir deg som forelder en lissepassning til videre samtale med tenåringen over kjøkkenbordet. Boka foreslår at Bibelens "software" ikke er utgått på dato men stadig er kompatibel med ungdommers virkelighet og vil gi en oppgradert opplevelse av kjærlighet og sex 2.0. Anbefales."

 

- Espen Gilsvik, daglig leder Ny Generasjon